Vrachtwagen  AdBlue®

AdBlue®

 

AdBlue is bij een modern machinepark niet meer weg te denken. Niet alleen vrachtwagens maar ook de nieuwste landbouwtrekkers, grondverzetmachines en personenwagens hebben naast diesel ook AdBlue® nodig. AdBlue® is een hoogwaardige ureum oplossing die wordt ingespoten in de SCR katalysator van dieselmotoren. Hierdoor worden vrijwel alle NOx uitlaatgassen omgezet in onschadelijk stikstofgas en waterdamp. Of het nu voor 1 tractor is of voor 100 vrachtwagens, wij hebben altijd een passende oplossing.
 

Wij kunnen AdBlue® leveren op volgende manieren:

  • In bulk met 1 van onze tankwagens
  • IBC's van 1000 liter
  • Jerrycans van 10 liter


OptiSpray®, de AdBlue® voor machines die vaak kortstondig draaien

Wanneer de temperatuur in de SCR-katalysator niet hoog genoeg wordt, kan AdBlue® kristalliseren. Dit komt regelmatig voor bij machines die vaak slechts korte tijd draaien
en daardoor niet op de ideale werktemperatuur komen. Door het kristalliseren van de AdBlue® raakt de SCR-katalysator verstopt, met vermogensverlies en storingen tot gevolg. Dit kan voorkomen worden met het gebruik van OptiSpray®. OptiSpray® bevat een speciale toevoeging die het kristalliseren van de AdBlue® in de SCR-katalysator tegengaat, ook wanneer deze niet volledig op bedrijfstemperatuur komt.

 

Voor vragen en of bestellingen neemt u contact met ons op via onderstaande gegevens.

 


 
AdBlue®